Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyarország ma nem kér a gyűlöletkampányból. Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca

2013.01.30

Az ország ma nem kér a gyűlöletkeltésből. A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból, kormányzásuk tragikus következményeiről mélyen hallgatnak.

Magyarország polgárai ma nem kérnek a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, ami miatt magyar emberek generációi adósodtak el. Az emberek ma nem kérnek a minimálbér csökkentéséből, adóemelésből, kedvezmények megvonásából.

Ők most mégis indulatok és ellentétek szításával, valótlan tartalmú óriásplakátokkal tapétázzák ki az országot. Az MSZP képtelen szembenézni múltjával, nem tanul a hibáiból. Az óriásplakátokon szereplő uszítás helyett, bocsánatkérésnek lenne helye az általuk hagyott „nehéz örökség”, eladósítás miatt. Ez ma a Magyar Szocialista Párt.

Az MSZP nem támogatja az embereket, ehelyett Ron Werber irányítása alatt, gyűlöletkampányba kezdtek, mely egy olyan világba vezet, ahol az utcákon az emberek lázítása folyik. Magyarország nem akar többé velük süllyedni!
Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a helyzetből, amit a baloldal teremtett.

Balogh József
Fülöpháza polgármestere