Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elég volt a maffiabaloldalból!

Lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról. Kiderült,hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt. •A Gyurcsány-Bajnai-kormány az ördöggel is cimborált, hogy a választásokat befolyásolja és megtartsa hatalmát.

A Portik-Laborc-ügy titkosszolgálati dokumentumaiból tudjuk, hogy a baloldal megegyezett az alvilággal és bűnözőkkel végeztette el piszkos munkát saját hatalma megőrzése érdekében. Elég volt csengetni és Portik Tamás és körei készséggel szállították a megrendelt információkat a szocialistáknak. Mindent, ami jól jöhet a választáson.

Forró drót volt az alvilág urai és a baloldal között. Az alvilág vezére leste a Gyurcsány-Bajnai-kormány kívánságait. Bűnözők szállítottak és gyártottak fideszes politikusokról információkat a baloldalnak. Ha kellett, lejárató filmeket gyártottak, zsaroltak, bármit megtettek, amit az MSZP kért tőlük. Ez akkor történt, amikor Gyurcsány és Bajnai volt a miniszterelnök.

Az alvilág pénzelte is a baloldalt. Az alvilág vezére,  Portik Tamás azt is elmondta, hogy személyesen hordta a pénzt a baloldali politikusoknak. Nem akarta, hogy a Fidesz győzzön, mert neki nagyon jól ment a szocialisták kormányzása alatt. Tudta, ha a Fidesz győz, ő börtönbe kerül – és ez be is következett.

A baloldal erkölcsileg megbukott, vállalhatatlanná vált. Tisztességes, rendes ember nem egyezkedik bűnözőkkel. Ez egy maffiabaloldal. Ma ugyanazok készülnek a baloldalon választásra, akik egyszer már együtt lepaktáltak az alvilággal, akik egyszer már tönkretették az országot.

A Gyurcsány-Bajnai-szövetség magyarázattal tartozik az embereknek. A legfőbb kérdés, hogy kik adtak  megrendelést az alvilágnak? Mit jelent az, hogy Gyurcsány Ferenc szerint Bajnai Gordonnak is legalább annyi köze van az ügyhöz, mint neki? Pénzelte-e a baloldalt és milyen módon az alvilág? A Fidesz végére fog járni az ügynek, ezért a parlamenti bizottság tovább folytatja a vizsgálatot. Nem hagyjuk, hogy Magyarország és  a magyar emberek sorsa újra a maffiabaloldal kezébe kerüljön.