Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balogh József a fülöpháziak érdekében a Legfőbb Ügyészséghez fordul

balogh-jozsef.jpgA Petőfi Népe c. Bács-Kiskun megyei napilap augusztus 4-i számában egy nagy érdeklődést kiváltó írás jelent meg, amely a Fülöpháza környéki tanyavilágot megrázó, kutyák elleni rejtélyes és drámai erőszakról számol be.

Fülöpháza Község Önkormányzatának polgármestereként az ügyben a Legfőbb Ügyészséghez fordultam, segítséget kérve annak érdekében, hogy az ügy mielőbb mindenki számára megnyugtató módon rendeződhessen.

Ezúton is köszönjük a Petőfi Népe tényfeltáró tevékenységét, amelynek segítségével bizonyosan a szokottnál is gyorsabban tisztázhatjuk ezt a felháborító ügyet. A média világának támogató segítségére a jövőben is számítunk!

Fülöpháza méltán nevezetes vendégszeretetéről, kitűnő lovassportjáról, illetve a közelmúltban átadott Kemence-parkról, amelyek mind-mind a tanyasi turizmust elősegítő tényezők. Mint tanyasi ember, és mint a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesületének elnöke, szívügyemnek érzem, hogy ezt a hagyományos létformát, amely a magyarság kulturális örökségének részét képezi, megőrizzük az utánunk jövő nemzedékeknek. Fontos, hogy ártó szándékkal senki se tudjon elfogadhatatlan eszközökkel károkat okozni sem az itt élőknek, sem azoknak, akiket a felső-kiskunsági tanyavilág szépségei csábítanak településünkre.

Fülöpháza polgármestereként, egyben a térség országgyűlési képviselőjeként számomra mindennél fontosabb az itt élő polgárok biztonsága és nyugalma. Ezért bízom abban, hogy a Fülöpházán és a térségben élők nyugalmának biztosítása érdekében a Legfőbb Ügyészség az esetet haladéktalanul kivizsgálja


Fülöpháza, 2011. augusztus 4.
 

Balogh József
országgyűlési képviselő
Fülöpháza Község polgármestere
a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesülete elnöke